نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه برگزار شد .

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور اساتید و خانواده های ایشان در محل پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان برگزار شد .

حجت الاسلام فرجی با اشاره به بحث خانواده ، خانواده ها را به انواع مختلف خانواده های متکامل ، خانواده های متعادل ، خانواده های متزلزل و خانواده های متلاشی تقسیم بندی کرد و درخصوص هر کدام از خانواده ها مطالبی راعنوان کرد . امروزه با اینکه خانواده ها از سطح سواد علمی بالایی برخوردار هستند اما از نظر عاطفی و احساسی مشکلات زیادی دارند و کمبودهای عاطفی یکی از مهمترین مشکلات خانواده ها می باشد .

به گفته وی : با ظهور فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در جامعه کنونی ، آسیب ها و خطر های گوناگونی در کمین فرزندان و خانواده های ما می باشد . و ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که فضای مجازی قابل کنترل و نابود کردن نیست ، بلکه ما باید با مطالعه و تحقیقات فراوان راهکارهای مناسب برای کنترل این آسیب جدی داشته باشیم . متأسفانه فضای نامحدود مجازی با تنوعات و دلبستگی های زیاد جایگاه ویژه ای در بین نسل جوان و نوجوان ما دارد که اکثر والدین با این فضای نامحدود آشنا نیستند و نمی توانند روی حرکات و زندگی فرزندان خود تأثیری داشته باشند .

مدیر حوزه علمیه کاشان به اشاره به رواج گسترده بازی های کامپیوتری گفت : رواج گسترده این بازی ها باعث شده که سبک زندگی و حتی خلق و خوی نسل نوجوان و کودکان ما عوض شده و فرزندان ما کم کم به انزوا طلبی و گوشه گیری روی می آورند .

وی با اشاره به راهکارهای آسیب های شبکه های اجتماعی ادامه داد : تمام تلاش و هم غم پدر ما روی تربیت فرزند و خانواده اش معطوف باشد و با شناختن روحیات و خلفیات فرزندان خود و آشنایی هر چه بیشتر با آسیب های اجتماعی حال حاضر جامعه ما و بالا بردن سطح دانش و مطالعه و کسب آگاهی های لازم در این زمینه به فرزندان خود کمک کرده تا دوره حساس از زندگیشان را پشت سر گذاشته تا خدایی نکرده در دام شیطان و وسوسه های شبطان گرفتار نشوند .

آقایان اعضای هیأت علمی نیز با تشکیل حلقه های معرفت و به صورت گروهی به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط به دانشجویان و علل عدم بی انگیزگی دانشجویان به مسائل علمی و فرهنگی پرداختند .

مهمترین علل بی انگیزگی دانشجویان از نظر اساتید :

عدم جهت دهی اساتید به دانشجویان در زمینه های مختلف

قطع ارتباط بین نسل

عدم انتقال ایده های دانشجویی

دوری از معنویات

پیشرفت تکنولوژی در دنیای حاضر و وابستگی نسل جوان به تکنولوژی

ناامیدی در انتخاب شغل

وابستگی دانشجویان به مدرک تحصیلی

تک بعدی شدن نسل امروز

بی تفاوتی خانواده ها و برخورد نادرست با اشتباهات فرزندان و نسل جوان

شرایط اقتصادی ناسالم در جامعه

عدم وجود الگوی مناسب برای تفریحات سالم نسل جوان

پیشنهادات مطرح شده از سوی اساتید جهت رفع مشکل بی انگیزگی در بین دانشجویان :

به روز بودن و بالا بردن سطح دانش و آگاهی اساتید و خانواده ها

اهمیت دادن به دیدگاهها و نقطه نظرات دانشجویان و بکارگیری آنها

عوض کردن تصویر ذهنی دانشجویان و نسل جوان

بکارگیری روش های صحیح تربیت فرزند توسط پدر و مادر

فراهم کردن بستر مناسب برای تفریحات سالم و شاد بودن نسل جوان

بعد از اقامه نماز جماعت و صرف ناهار ، جناب آقای منصوری یکی از رزمندگان مدافع حرم به بیان خاطرات خود و مبارزه با گروه داعش و چرایی حضور ایران در سوریه پرداخت و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد که با استقبال خوب اساتید و خانواده هایشان روبرو شد .

گفتنی است این نشست در تاریخ جمعه 95/3/7 در محل پژوهشکده اسانس هاس طبیعی دانشگاه کاشان در شهر قمصر و به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد .

ساعت : 11:28 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :561