نشست ارائه الگوهای موفق در سبک زندگی اسلامی ایرانی
نشست ارائه الگوی موفق سبک زندگی اسلامی ایرانی به همت کانون پلاک هشت در امفی تئاتر دانشکده دندان پزشکی شنبه 13/9/95 ساعت 20 برگزار شد.
این جلسه با هدف ارائه نمونه های عینی از موفقیت و شکست ها در زندگی زناشویی و ملموس ساختن آسیب های ازدواج ناآگاهانه برگزارشد.
جلسه با تلاوت قران و سرود ای ایران آغاز شد سپس استندآپ کمدی توسط یکی از دانشجویان رشته دندان پزشکی با موضوع فضای مجازی برگزار گردید که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و در ادامه پرسش و پاسخ با حضور عضو محترم هیئت علمی گروه فیزیولوژی دانشگاه جناب آقای سیدمجتبی بنی طبا به اتفاق همسرش برگزار شد ایشان در مورد زندگی مشترک ,آشنایی قبل از ازدواج و آسیب های عشق های امروزی و ارائه راه حل عملکرد هر چه بهتر در امر ازدواج , بیماری شان و همراهی همسرشان صحبت نمودند و اظهار نمودند که با وجود مشکلات جسمی چندین کتاب علمی تالیف و ترجمه نمودند که بعنوان منبع علمی دانشجویان مورد استفاده قرار می گیرد.
اقای بنی طبا در پایان از دانشجویان خواستند که از فرصتها و زمان خوب استفاده کنندزیرا فرصت عمر محدود است و با آزمون و خطا نمی توان گام برداشت ما همه در جلسه ازمون الهی هستیم دنیا هدفمند است و زندگی را نباید بدون هدف گذراند و در ادامه مسابقات شاد و خلاقانه با مفهوم آمادگی های قبل از ازدواج و بعد از آن برای خواهران وبرداران برگزار گردید.
و در پایان گفتگو با رتبه های برتر آزمون علوم پایه دندان پزشکی و تجلیل از آنها برگزارشد.





