امام سجاد (علیه السلام) : هر کس در هیچ کارى به مردم امید نبندد و همه کارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداوند هر خواسته ‏اى که او داشته باشد اجابت کند.

اخبار نهاد

پرداخت ۲۰ هزار فقره وام به زائران عتبات دانشگاهیان از سوی بانک ملت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،ظهر امروز حجت الاسلام والمسلمین فقیهی؛رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به منظور اعطای تسهیلات به زائرین عتبات دانشگاهیان با مسئولین بانک ملت دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا فقیهی؛رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ضمن ارائه گزارشی اجمالی از هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان گفت:در دوره گذشته با مساعدت بانک ملت، دانشگاهیان توانستند به عتبات عالیات مشرف شوند و بر خود لازم می دانیم از مجموعه بانک ملت قدردانی کنیم.

فقیهی گفت:بانک ملت در دوره گذشته با اعطای 5000 وام یک و یک و نیم میلیون تومانی به دانشگاهیان متقاضی دریافت تسهیلات و همکاری در تهیه اقلام فرهنگی برای زائرین دانشگاهی، قدم بزرگی در این فعالیت عظیم فرهنگی کشور برداشت و امیدواریم در این دوره نیز زائرین را حمایت کند.

در ادامه،بهمن اسکندری؛عضو هیات مدیره بانک ملت گفت: از سال 87 تا به امروز 112 هزار فقره تسهیلات به دانشگاهیان برای سفرهای زیارتی عمره و عتبات پرداخت شده است که از 500 هزار تومان آغاز شده تا امروز که یک و نیم میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کنیم و نشان دهنده آن است که بانک ملت در کنار مجموعه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان قرار دارد و از آن حمایت می کند.

وی افزود: در سال 1395،پرداخت 25 هزار فقره وام عتبات را قبول کرده بودیم و همه را پرداخت کردیم. در سال 1396 نیز 20 هزار فقره وام تصویب شد که 5000 فقره آن پرداخت شده و ما بقی هم در دست پرداخت است.همچنین در حوزه تهیه اقلام فرهنگی نیز از سال 1387 وارد عمل شدیم که از آن جمله اهدای چادر،پیراهن،سجاده و ادعیه به زائرین دانشگاهی است.

در ادامه،محمد بیگدلی؛مدیر عامل و عضو هیات مدیره بانک ملت گفت: بانک ملت در حوزه اشتغال و اقتصاد فعالیت های زیادی انجام داده است اما کاری که در حوزه زیارت با سازمان حج و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان انجام می دهد کار معنوی و فرهنگی است که متفاوت با بقیه کارهاست و در حوزه مسئولیت های اجتماعی ماندگار خواهد بود.

بیگدلی افزود: این بانک با رویکرد جدیدی در زمینه عتبات دانشگاهیان و عمره فعالیت هایی را برنامه ریزی و اجرا می کند. خداوند را شاکریم و این توفیق الهی است.اثرات معنوی این کار برای بانک ما هم هست و در کنار مجموعه شما هستیم تا در اثرات معنوی اعزام دانشگاهیان به عتبات، سهمی داشته باشیم و دست به دست هم دهیم تا این کار پررونق تر از گذشته انجام شود.

همدانی نماینده ستاد در عراق نیز گفت: بیش از 45 هزار نفر از دانشگاهیان در سال گذشته به عتبات عالیات اعزام شدند و هدایای بانک ملت در همایش احلی من العسل تقدیم زائرین شد.

ساعت : 10:53 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :24