EN | 1397 / 03 / 29 10:58:27 AM

امام سجاد (علیه السلام) : هر کس در هیچ کارى به مردم امید نبندد و همه کارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداوند هر خواسته ‏اى که او داشته باشد اجابت کند.

اخبار نهاد

با حضور حجت الاسلام دهنوی:

کارگاه آموزشی سبک زندگی ویژه زوجین دانشجو برگزار شد

کارگاه آموزشی سبک زندگی ویژه زوجین دانشجو با حضور حجت الاسلام و المسلمین دهنوی مشاور و کارشناس مسایل خانواده روز جمعه مورخ 11/12/96 در باغ پرندگان قمصر برگزار شد.

به گزارش وب دا، این کارگاه در دو بخش، به صورت مشترک برای زوجین و جداگانه برای عروس و دامادها تشکیل شد.

حجت الاسلام دهنوی در کارگاه مشترک زوجین، به بیان حقوق زن و مرد از دیدگاه اسلام و غربی ها پرداخت و این حقوق را باهم مقایسه کرد.

وی گفت: حقوقی که خداوند به زن داده منطبق با فطرت است چون ریشه در منبع الهی و وحی دارد و آفریدگار نیازهای ما را می شناسد اما در دنیای غرب حقوق ریشه در مغز ناقص انسان دارد.

مشاور و کارشناس مسایل خانواده نیز به بیان حقوق مادی و معنوی زن و مرد پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام دهنوی کارگاهی برای دامادها و خانم امین زاده مشاوره خانواده نیز برای عروس خانم ها برگزار نمودند.

ساعت : 11:34 -  روز  : شنبه  - 12 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :103