EN | 1399 / 09 / 15 12:43:34 AM

دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه با حضور آیت ا... نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین، کارکنان، دانشجویان و خانواده معظم شهدا و جانبازان روز یک‌شنبه ۲۰ آبان‌ ماه در مسجد بقیة الله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رئیس دانشگاه در این مراسم با اشاره به فرهنگ شهید و شهادت، وجود شهیدان گمنام را از برکات دانشگاه بیان کرد.

دکتر ابراهیم کوچکی، با اشاره به حضور خانواده شهدای حرم و پدر شهید اقدامی و نیز شهدای جنگ تحمیلی گفت: فرهنگ شهید و شهادت هنوز در جامعه جاری است.

وی افزود: در زمانهای که مرزهای جغرافیایی معنا و مفهوم پیشین خود را از دست دادهاند و ساختار جدیدی از معرفت و تحول معنایی در حیات بشری رفته رفته جای آنها را گرفتهاند و اقتدار ملی هر کشور در بعد فرهنگی آن جلوه و ظهور مییابد پاسداری از ارزشهای فرهنگی رویکردی واقع بینانه و استراتژیک خواهد بود.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: در این میان رسالت همه آنانی که به عدالت، آزادی و رهایی میاندیشند و به آرمان بزرگ پیامبران ایمان دارند آن است که از فرهنگ ایستادگی و وارستگی در این تهاجم بی حساب با هر وسیله ممکن صیانت و پاسداری کنیم.

به گفته وی، شهادت فنا شدن در راه ارزشهاست و شهادت مشعلی است در بلندای عزت و سرافرازی یک ملت که میدرخشد و مشعلی است که خداوند در جان برگزیدگانش قرار میدهد.

دکتر کوچکی در پایان سخنان خود، ضمن یادی از نخستین خاکسپاری شهدای گمنام در سال 1374 در جزیره ابوموسی و نخستین خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 1387 افزود: امسال دهمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی کاشان میباشد.

معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این مراسم گفت: اتفاق مهم پس از حادثه تروریستی در اهواز شهید محمدطه به عنوان سفیر مظلومیت مردم ایران شناخته شد.

سردار ابوالفضل شکارچی همچنین با یادی از شهید غلامعلی غلامی و شهید علی نجفی افزود: تا زمانی که فردی آمادگی شهادت را نداشته باشد و مسیر پر پیچ و خم آنرا طی نکند به این فیض نایل نمیشود.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی در مقابل نظام سلطهگر یک نردبان دو طرفه است که هر پلهایی انقلاب بالا  آمده است ازطرف دیگر نردبان نظام سلطهگر و استکبار یک پله پایینرفته است.

معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی و سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح، با اشاره به اینکه ایران با بیش از 1700 شهید ترور در معرض بیشترین حملات تروریستی بوده است، ادامه داد: ترور از همان روز های اول انقلاب آغاز شده و  یک حرکت کور و از لحاظ نظامی فاقد ارزش است.

سردار شکارچی یادآور شد: درسی که همه مردم باید از مراسم یادبود شهدا بگیرند ایمان به ادامه مسیر و راه شهدا، شناخت دشمنان انقلاب و شناخت حق از باطل است همچنین در فضای غبارآلود نباید به نام حق در میدان باطل حضور داشت و باید دنباله رو سه رکن اساسی حفظ شریعت و اسلام ناب، حفظ ولایت و تبعیت از ولایت باشیم.

یادآور می شود: در این مراسم با حضور آیت ا... نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان ، رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین از خانواده های شهیدان جندقیان و اقدامی تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است این مراسم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 13:14 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :304