• 1401/08/04 - 14:59
  • /ZfoC

"هنر واره مهرا " ویژه دانشجویان دختر سراسر کشور

مرکز امور بانوان معاونت فرهنگی، سیاسی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ها، با پیش بینی و عملیاتی سازی هنرواره" مهرا " و با شعار با مهر آ! در سراسر کشور، در صدد برآمد تا ظرفیت دانشجویان دختران ایران اسلامی جهت جریان سازی و تولید محصولات گفتمان ساز با موضوعات هویت بخش دختران به کارگیرد.

مرکز امور بانوان معاونت فرهنگی، سیاسی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ها، با پیش بینی و عملیاتی سازی هنرواره " مهرا " و با شعار با مهر آ! در سراسر کشور، در صدد برآمد تا ظرفیت دانشجویان دختران ایران اسلامی جهت جریان سازی و تولید محصولات گفتمان ساز با موضوعات هویت بخش دختران به کارگیرد.

بر اساس این مهم، استفاده از استعدادها، توانمندی ها و مهارتهای دانشجویان دختر در جهت تولید آثار فرهنگی، هنری گفتمان ساز یکی از ظرفیت های مهم جامعه دانشگاهی کشور است.

این هنرواره در سطح ملی برگزار می شود و کلیه امور اجرایی آن از دریافت و داوری آثار و برگزاری رویداد پایانی توسط ستاد انجام خواهد شد.

محورهای همایش

الگوی من در زندگی

جایگاه بانوان در هستی

بانوان موفق ایران

نقش مؤثر دختران در فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در ایران

حیات علمی دختران(نقش دختران در تولید علم و دانش بنیان)

گفتنی است زمان شرکت و ارسال آثار در اولین هنرواره مهرا از تاریخ ۱۰ خرداد الی 30 آبان ماه ۱۴۰۱ می باشد.

🔻قالبهای هنرواره:

گزارش خبری، مصاحبه، عکاسی، روایت، داستان کوتاه، پادکست صوتی، شعر، ویدئو کست، گرافیک، نقاشی ، فیلم کوتاه

جهتکسباطلاعاتبیشتر و ارسال آثار به سایت http://mehra.nahad.ir/fa/  مراجعه نمایید.