امروز : 01 آبان 1403
  • 1392/12/15 - 08:29
  • /Zr5B

آیین جشنی در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) و روز پرستار، مراسم جشنی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین و مسئولین روز سه شنبه موزخ 13/12/92 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س)  و روز پرستار در خصوص شخصیت والای حضرت زینب (س) مطالبی را بیان کرد.

دکتر زجاجی، با اشاره با شخصیت والای حضرت زینب (س) گفت: رشادت های ایشان فقط مختص سرزمین کربلا و روز عاشورا نیست و از تمام لحظات و فعالیت های زندگی ایشان باید درس گرفت.

وی افزود: زینبی که با این همه سختی، شرارت و دشمنی در مجلس شام یک جمله به خلیفه می گوید "من هیچ چیزی جز زیبایی ندیدم".

عضو هیأت علمی دانشگاه، با اشاره به تفسیر جمله حضرت زینب (س) که آیا کشتن حسین (ع) و فرزندان و اصحابش زیباست؟ بیان کرد: جامعه شناسان و روان شناسان زیبایی را به دو قسمت زیبایی معنوی و زیبایی جسمی تقسیم کرده ا ند.

وی، با بیان اینکه حضرت زینب (س) به هر دو زیبایی اشاره کرده است، تصریح کرد: اگر حسین را سر بریدند اگر خانواده پیامبر را در کربلا منکوب کردند از هر قطره خونی که در کربلا ریخته شد امروز هزاران قطره خون در دنیا پیدا شد و ما نیز پیرو حضرت زینب (س) هستیم که همه چیز و اسلام را زیبا می بیند.

دکتر زجاجی با اشاره به رفتار پرستار گونه حضرت زینب (س) اظهار داشت: رفتار ایشان بزرگترین الگو و درس در زندگی برای همه ما می باشد.

این گزارش حاکیست، اجرای برنامه های شاد، تئاتر و صندلی داغ، پخش کلیپ از فعالیت پرستاران و مصاحبه با چند تن از آنها از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است این مراسم به همت هیئت دانشجویی عشاق الولایه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری شورای صنفی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.