• 1403/05/14 - 23:20
  • /ZBTS

اردوی یک روزه ی دانشجویان بین الملل دانشگاه

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اردوی یک روزه ی زیارتی سیاحتی دانشجویان بین الملل دانشگاه برگزار گردید.

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اردوی یک روزه ی زیارتی سیاحتی سلطان علی بن محمد باقر (ع) و بازدید از آبشار نیاسر با حضور ۲۱ نفر از دانشجویان بین الملل دانشگاه مورخ یکشنبه 14 مرداد ماه سال جاری برگزار گردید.

این اردو در راستای تعمیق روابط فرهنگی و دینی و برادری و پس از فراغت از امتحانات دانشجویان بین الملل بخصوص دانشجویان عراقی به صورت اردوی یک روزه زیارتی سلطان علی بن محمد باقر علیه السلام و مقتل ایشان و پس از آن بازدید از آبشار نیاسر برگزار گردید .

از جمله برنامه های اجرا شده در این اردو میتوان به برگزاری مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین در مقتل سلطان علی بن محمد و جلسه معرفتی در حرم ایشان و برنامه های تفریحی در شهر نیاسر اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار

مدیر سایت