• 1402/03/28 - 13:18
  • /ZasC

ای خدا، من باید از نظر علم از همه برتر باشم

در دومین روز از هفته هفته بسیج اساتید و بزرگداشت سالروز شهادت شهید چمران، جناب آقای دکتر سلامی، مسئول کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی، 1402/03/28 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی به ایراد سخنانی پرداخت.

ایشان در این جلسه با اشاره به توانمندی های علمی شهید چمران به جمله ای از شهید چمران اشاره نمود که:

ای خدا، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند.

باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر می‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد.

دکتر سلامی افزود اسوه هایی همچون شهید چمران و شهید شهریاری که از اساتید بسیجی بودند ثابت کردند که علی رقم تمامی تهدیدها و تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران جوانان ما ثابت کردند ایران توانمندی بالایی برای دستیابی به اهداف والای انقلاب و پیشرفت کشور دارد.

ایشان بعد از خاطره گویی از دوران دفاع مقدس خواستار تأکید و توجه بیشتر به اقامه نماز در جامعه شد و افزود نماز باعث جلوگیری از فساد و شر در جامعه می شود و افرادی که به نماز اهمیت داده اند کمتر دچار انحراف شده اند لذا ضروری است که توجه ویژه ای به اقامه نماز مخضوصا نماز جماعت در جامعه شود.