• 1402/09/06 - 14:32
  • /ZRAQ

تفسیر فرازی از زیارت جامعه کبیره

حجت الاسلام شاه فضل روز دوشنبه مورخ 1402/9/6بعد ازنماز جماعت ظهر وعصر به بیان تفسیرفرازی از زیارت جامعه کبیره پرداختند.

حجت الاسلام شاه فضل روز دوشنبه  6/9/1402  ازنماز جماعت ظهر وعصر به ایراد سخنرانی پرداخت.

ایشان ابتدا ایام شهادت حضرت زهرا س راتسلیت گفت و سپس به تفسیر عبارت ساسه العباد (رهبران سیاسی بندگان)،در  زیارت جامعه کبیره پرداخت وفرمود ائمه اطهار رهبران سیاسی امتند.

مدیر گروه معارف  ادامه داد انسانها در سیاست سه دسته اند اهل افراط ،اهل تفریط ،ومومنان میانه رو.

حجت الاسلام شاه فضل ادامه داد: انسان مومن نباید به امور سیاسی جامعه بی تفاوت باشد.

اهل تفریط کاری به سیاست ندارند و فقط مشغول عبادت و زندگی روز مره اند ونسبت به حوادث و وقایع پیرامون خود بی تفاوتند و درمقابل اهل افراط  در صحنه سیاست برای رسیدن به اهداف شخصی خود دائم در حال عوض کردن مواضع سیاسی خود می باشند.

حجت الاسلام شاه فضل گفت مومن باید در عین تقوی وصداقت حواسش به دنیای پیرامون خود ش هم باشد.

ایشان ادامه داد:اینکه مادر زیارت جامعه کبیره اهل بیت را ساسه العباد خطاب میکنیم بدان دلیل است که آنها آگاه به مسائل و وقایع جامعه بودند و در زمان مناسب با تصمیمات به جا وحساب شده نقشه دشمنان را برآب می کردند.

در زمان امامت حضرت علی ع غاصبان خلافت به دنبال عادی جلوه دادن وقایع بودند تااثری از ظلمی که بر اهل بیت رواداشتند  در تاریخ نباشدولی حضرت زهرا س با به کار بردن سیاست وتدبیر خود کاری کردند که این واقعه هنوز بعد از گذشت 1400سال جای شک وشبهه ای برای اثبات حقانیت ومظلومیت حضرت علی ع وحضرت زهرا س برای مسلمانان باقی نگذاشت.

وصیت حضرت زهراس برای تشییع وتدفین شبانه و پنهان بودن محل دفن سند حقانیت ومظلومیت اهل بیت و رسوایی دشمنان وغاصبان خلافت است.