• 1401/11/11 - 14:09
  • /Z1qC

جلسه برنامه ریزی و هماهنگی برنامه های اعتکاف برگزار شد

جلسه برنامه ریزی و هماهنگی برنامه های اعتکاف دوشنبه دهم بهمن ماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابن علی در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین ابن علی با اشاره به اهمیت اعتکاف، بیان داشت: اعتکاف فرصتی برای شستشوی آلودگی‌های گناه و صفا بخشیدن به روح است و با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) "اعتکاف یکی از رویش های انقلاب است" به همین علت نیز می بایست درترویج آن از هیچ کوششی دریغ ننمود.

در ادامه دکتر فخری (معاون فرهنگی و دانشجویی) اظهار داشت: اعتکاف یکی از سنت هایی است که به برکت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی و خون شهدا احیا شده است.

دکتر علی فخری افزود: مراسم معنوی اعتکاف از خالص ترین عبادات است و تاثیر فراوانی برای فرد معتکف و حتی جامعه به همراه دارد.

در ادامه برنامه های متنوعی برای ایجاد محیط معنوی در فضای اعتکاف و بهره گیری از این فرصت برای ترویج مفاهیم دینی، مطرح و به تصویب رسید.

گفتنی است این در این جلسه طیبه الله وردیان کارشناس مسئول امورفرهنگی، مسئول هیئت دانشجویی عشاق الولایه و سایر اعضا برگزار شد.

شایان ذکر است مراسم معنوی اعتکاف در تاریخ ۱۵، ۱۶ و ۱۷ بهمن در مسجد بقیه الله الاعظم (عج) دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید برگزار می شود.