• 1394/02/15 - 10:10
  • /Zk8B

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از رئیس دانشگاه تقدیر کردند

به مناسبت 12 اردیبهشت روز گرامیداشت مقام استاد، یکی از دانشجویان شورای صنفی به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و گل از تلاش های ارزشمند و دلسوزانه دکتر محمد حسین اعرابی، رییس دانشگاه ، در هیات رئیسه دانشگاه تقدیر کرد.

در این مراسم، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ضمن گرامیداشت تقارن میلاد حضرت امیرالمومنین علی (ع) و سالروز شهادت استاد مطهری که به نام روز معلم مزین شده است؛ از زحمات رئیس دانشگاه با اهدای لوح، تقدیر بعمل آورد.

این گزارش  حاکیست، بخشی از این تقدیرنامه به شرح زیر است:

تقارن خجسته میلاد مولود کعبه، اسطوره تقوا و معلم انسانیت  با سالروز شهادت بزرگ معلم انقلاب اسلامی، استاد شهید مطهری  که مزین به نام روز معلم است را گرامی  داشته؛  با کمال امتنان و احترام از زحمات، دلسوزی و تلاش های حضرتعالی در پیشبرد اهداف  فرهنگی،آموزشی وپرورشی دانشگاه تقدیر وتشکر می نمایم. امیدوارم درسایه ی الطاف الهی همواره در سنگر خدمت به جوانان این مرزو بوم وآینده سازان میهن عزیزمان استوار و سرافراز بمانید.