• 1395/03/01 - 11:13
  • /ZnaB

نشست راهکارهای ترویج نماز در دانشگاه برگزار شد

نشست راهکارهای ترویج نماز در بین دانشگاهیان سه شنبه 95/2/25 در تالار طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

نشست راهکارهای ترویج نماز در بین دانشگاهیان سه شنبه 28/2/95 در تالار طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این نشست که اعضای محترم شورای فرهنگی دانشگاه ، دانشجویان و کارکنان فعال در عرصه نماز به همراه ائمه جماعات خوابگاه ها حضور داشتند حاضرین در جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص گسترش فرهنگ نماز در دانشگاه و خوابگاه ها پرداختند.

دکتر گیلاسی افزود: در این نشست حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای کفیل استاد حوزه و دانشگاه و رئیس مرکز پژوهشی نماز به بیان راهکارهای ترویج نماز پرداختند.

وی گفت: در این برنامه از سه نفر از ائمه جماعات خوابگاه های دانشجویی دانشگاه نیز تقدیر به عمل آمد.