امروز : 01 آبان 1403
  • 1393/02/13 - 14:21
  • /ZQ5B

نمایشگاه کتاب با 50 درصد تخفیف در دانشگاه برپا شد

به مناسبت آغاز هفته کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه کتاب با 50 درصد تخفیف به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برپا شد...

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی، هدف از برپایی این نمایشگاه را آشنایی قشر دانشگاهی با جدیدترین عناوین کتاب های منتشر شده دانست.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: در این نمایشگاه حدود 300 عنوان کتاب در موضوعات مختلف دینی، مذهبی، اخلاقی، قرآنی، روانشناسی، خانوادگی، کتب کودکان و ... عرضه شده است.

وی تصریح کرد: برپایی چنین نمایشگاه هایی در سطح دانشگاه ضمن آشنایی اساتید، کارکنان و دانشجویان با جدیدترین کتب، در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بسیار موثر است.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ 13 لغایت 31 اردیبهشت ماه سالجاری در مقابل سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه دائر است.