• 1403/05/13 - 11:56
  • /ZwRS
در آستانه اربعین حسینی :

160 نفر از دانشجویان دانشگاه راهی سفر اربعین می شوند

در جلسه ستاد اربعین دانشگاه که با حضور دکتر ساکی ریاست محترم دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیران ستادی برگزار شد.

در جلسه ستاد اربعین دانشگاه که با حضور دکتر ساکی ریاست محترم دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عباس ابن علی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیران ستادی برگزار شد، جزئیات اعزام دانشجویان به کربلا مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته تا کنون مقرر گردید ۱۶۰ دانشجوی دختر و پسر از رشته‌های مختلف دانشگاه، در قالب کاروان دانشجویی به کربلای معلی اعزام شوند که این دانشجویان از تاریخ ۲۳ مردادماه به مدت ۸ روز در این سفر معنوی حضور خواهند داشت. هدف از برگزاری این سفر، آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ عاشورایی، شرکت در پیاده‌روی اربعین و بهره‌مندی از برکات معنوی این حرکت عظیم است.