• 1393/02/27 - 12:13
  • /ZY5B

200 نفر در آیین معنوی اعتکاف دانشگاه علوم پزشکی شرکت کردند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: 200 نفر از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه در آیین معنوی اعتکاف دانشگاه شرکت کردند.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به افزایش 25 درصدی شرکت کنندگان در مراسم امسال نسبت به سال گذشته افزود: اعتکاف نقش مهمی در رشد معنوی و فرهنگی جامعه دارد.

وی، با اشاره به ماه مبارک رجب و ضرورت بهره گیری از فیوضات معنوی این ماه تصریح کرد: در حقیقت ماه رجب پایه های معنوی را برای حضور در ماه مبارک شعبان و رمضان بنیان می نهد و ما را برای حضور بر سر سفره خداوند در ضیافت رمضان مهیا می کند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اظهار داشت: تشکیل حلقه های معرفتی با موضوعات سبک زندگی اسلامی، پاسخ گویی به احکام شرعی، احترام به والدین و استاد و نقش آن در عاقبت به خیری، تصحیح قرائت حمد و سوره و روخوانی قرآن از برنامه های مهم این مراسم بود که با حضور اساتید حوزه و دانشگاه از جمله حجج اسلام رمضانعلی زاده و فتاحی و خانم ها نیک نژاد، نبیل، بوجاریان و رجبی برپا شد که مورد استقبال معتکفین قرار گرفت.

وی، مراسم معنوی شبی با قرآن با حضور قاری ممتاز بین المللی دکتر محمد حسین سعیدیان، ختم 114 هزار ذکر صلوات، ختم کامل قرآن در سه نوبت به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) را از دیگر برنامه های این آیین معنوی عنوان کرد.

دکتر مازوچی افزود: شرکت کنندگان در این مراسم از سخنرانی کارشناسان دینی حجج اسلام پوران، پناهی، حسن زاده، بنایی، نصرالله پور (عضو مرکز مهدویت قم)، غزلاوی و مدیحه سرایی آقای برزی بهره مند شدند.

وی، با اشاره به انجام اعمال عبادی ام داوود با شور و حال معنوی خاص در روز سوم گفت: این مراسم با حضور معتکفین و میهمانان همراه با سخنرانی و مدیحه سرایی برگزار شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، در زمینه برنامه های فرهنگی اعتکاف اظهار داشت: برگزاری مسابقه ‏ای با عنوان خاطرات اعتکاف، اهداء بسته های فرهنگی شامل کتاب یاد خدا، احکام پزشکی، کتاب بوی باران و مهر و عطر و ... به کلیه شرکت کنندگان از جمله برنامه‌های فرهنگی این مراسم بود.

برپایه این گزارش، معتکفین دانشگاه علوم پزشکی کاشان در روز پنج شنبه مورخ 25/2/93 در پایان سه روز تهجد و عبادت و شب زنده داری و خلوت با خدای خویش پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و صرف افطاری با حضور بر مزار پاک شهدای گمنام و قرائت فاتحه به روح پاک شهیدان اسلام با این مراسم وداع نمودند.

شایان ذکر است برگزیدگان مسابقه خاطرات اعتکاف از طریق وب سایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام می‏ شود.

گفتنی است همزمان با فرا رسیدن ماه رجب المرجب، مراسم پرفیض و معنوی اعتکاف از سحر روز سه شنبه23 اردیبهشت (13 ماه رجب 1435 ه ق) تا نماز مغرب و عشا روز پنج شنبه 25 اردیبهشت به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.