• 1394/11/25 - 09:29
  • /ZS9B

جشن پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه برگزار شد

جشن پیروزی انقلاب اسلامی (عرشیان در خاک) ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان شامگاه سه شنبه مورخ 21/11/94 در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهدی رجبی، متخصص بیهوشی دانشگاه و حافظ کل قرآن در این مراسم، در خصوص اهمیت قرآن و چگونگی حفظ قرآن همراه با  تحصیل علم سخنانی را بیان نمود.

این گزارش حاکیست: مصاحبه با سوزان اوبری بانوی تازه مسلمان آمریکایی ، اجرای موسیقی، روایت خاطرات دفاع مقدس توسط  حسین پاینده و حاج اصغر حبیبی و ... از  دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است در این مراسم  که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شده بود به قید  قرعه دو نفر از علاقمندان به حضور رایگان در اردوی راهیان نور  انتخاب شدند.