• 1402/03/02 - 14:50
  • /ZKrC

خانواده شاد و سالم با حضور فرزندان

نشست هم‌اندیشی به مناسبت هفته ملی جمعیت، با موضوع "خانواده شاد و سالم با حضور فرزندان" سه شنبه 1402/03/02 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با حضور حجت الاسلام و المسلمین وافی در مسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی به مناسبت هفته ملی جمعیت، باموضوع"خانواده شاد و سالم با حضور فرزندان" سه شنبه 1402/03/02 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با حضور حجت الاسلام و المسلمین وافی در مسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد. در این نشست جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین وافی با اشاره به اینکه بیش از 15 بار در نهج البلاغه در مورد عبرت گیری از تاریخ، با اشاره به بحران پیش روی جمعیت ایران به بیان سیر تاریخی جمعیت در دنیا پرداخت. ایشان سیر تاریخی جمعیت را در کشورهای غربی و ایران مورد بررسی قراد داد و به ارایه گزارش هایی از آمار کاهشی جمعیت در ایران پرداخت.

وی افزود در بررسی سیر تاریخی جمعیت می توان پنج عامل را در کاهش جمعیت به عنوان عوامل اصلی در جهان و اثرگذار بر ایران مطرح کرد که عبارتند از:

• مطالعات آلفرد کیتزی (افزایش فرزندان حاصل از روابط با هم باشی یا همان ازدواح سفید)

• جنبش زنان (اعتقاد به اینکه فرزندآوری ظلم به زنان است)

• تولید و گسترش بی سابقه وسایل و داروهای ضدبارداری

• ظهور تلویزیون های کابلی و نفوذ آنها در خانه ها

• قانون طلاق بی دلیل

حجت الاسلام وافی ادامه داد با توجه به موارد اتفاق افتاده کشورهای غربی از جمله آمریکا تصمیم به اصلاح روند گذشته و کاهش قدرت رقبا (یعنی ایران) نمودند که تمام تلاش خود را در جهت کاهش جمعیت ایران از طرق مختلف به کار بردند.

وی افزود علارقم نظر صریح امام خمینی (ره) و در ادامه مخاللفت رهبر با قانون کنترل جمعیت متاسفانه مسئولین طرح کنترل  جمعیت را اجرا نمودند که اثرات جبران ناپذیری در جمعیت ایران داشت.

این فعال و پژوهشگرحوزه جمعیت در ادامه به تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری در ارتباط با مسأله جوانی جمعیت و بحران جمعیتی ایران ادامه داد مساله فرزندآوری باید در راس تمام اولویت های خانواده ها و جوانان قرار بگیرد.

جوانترین پدر ایران، تربیت درست و سبک زندگی اسلامی را در مدیریت خانواده از عوامل مهم عنوان کرد و با اشاره به مخالفت ها در زمینه کثرت فرزندآوری افزود قطعا رفاه و مادیات در بحث فرزندآوری عامل اصلی نیست و این مسأله به راحتی مدیریت می شود.

ایشان از همگی درخواست کردند به جوانان و مساله ازدواج آسان اهمیت دهند و ازدواج جوانان را به خاطر تجمل گرایی به تاخیر نیاندازند و به هجمه مخالفان توجه نکنند.

در انتهای نشست حجت الاسلام وافی به سوالات حاضرین در مورد زندگی در خانواده پرجمعیت ایشان پاسخ داد.