• 1396/09/19 - 08:36
  • /ZUdB

سخنرانی آقای نائینی به مناسبت روز دانشجو

به مناسبت 16 آذر نماد استکبارستیزی دانشجویان ,جلسه گرامیداشتی در مسجد دانشگاه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر با حضور جناب آقای نائینی فعال سیاسی شهرستان کاشان برگزار شد .

به مناسبت 16 آذر نماد استکبارستیزی دانشجویان  ,جلسه گرامیداشتی مورخه چهارشنبه 96/9/14 در مسجد دانشگاه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر با حضور جناب آقای نائینی  فعال سیاسی شهرستان کاشان برگزار شد .

آقای نائینی ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و روز دانشجو به بیان سخنان خود پرداختند .

وی با اشاره به حوادث 16 آذر 1332 و شهادت سه تن از دانشجویان دانشگاه تهران شهیدان ،رضوی،بزرگ نیا و قندچی گفتند یکی از وظایف ما تولی و تبری است  .

این فعال سیاسی اظهار داشتند شهدای بزرگوار ما  اعم از شهدای دانشجو و انقلاب ،جنگ تحمیلی مدافع حرم یکی از نقش هایشان تولی و تبری است .تولی و تبری جزو فروع دین است شهدای ما با بصیرتی که داشتند این فروع دین را برای خود مبنا قرار دادند هنگامی که  بصیرت داشته باشی خداوند روحیه استکبارستیزی ،تولی و تبری ،امر به معروف و نهی از منکر هم می دهد.

به فرموده بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی جهاد کبیر یعنی استکبارستیزی .علت اصلی شهادت استکبارستیزی است

.