• 1403/03/13 - 15:37
  • /Zz1S

قرارگاه انتخابات اساتید و نخبگان دانشگاهی

قرارگاه انتخاباتی اساتید و نخبگان دانشگاهی به همت دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی یک شنبه مورخ 13 خرداد ماه 1403 در سالن دکتر قریب برگزار گردید.

در این جلسه که با استقبال اساتید و اعضای هیئت علمی همراه بود ، افراد شرکت کننده به بیان نظرات خود پیرامون موضوع انتخابات و بیان راه حل هایی جهت هرچه بهتر برگزار شدن آن و  ایجاد بستر مناسبی برای انتخاب درست توسط دانشگاهیان پرداختند.

حجت الاسلام عباس ابن علی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی بابت دغدغه ای که اعضای حاضر داشته اند بیان نمودند :

حکومت ما مردمی است ، ما در فرهنگ حلقه های کوچک متصل به همه هستیم. چرا باید رئیس جمهور شهید شود تا ما متوجه درست بودن مسیر ایشان شویم ؟ مانند زمان امام حسین (ع) که شهادت ایشان باعث برملا شدن حقانیت آن امام بزرگوار شد.

جامعه باید با عقل خود واقعیت را بفهمد و درک کند نه با حس ، در غیر اینصورت متحمل هزینه خواهد شد.اگر در انتخابات تبیین صورت نگیرد دولت باطل را تجربه خواهیم کرد.

ایشان افزودند: تفکرات قبل از حاکم شدن باید به مردم تفهیم شود ، گفتمان و تبادل عقلانی هزینه ها را کاهش داده و جامعه را از خسارات احتمالی حفظ خواهد کرد.اگر حق به مردم عرضه شود مردم خودشان راه درست را انتخاب میکنند.