• 1401/07/25 - 10:50
  • /Z7oC

مراسم تودیع ومعارفه مسئولین هیئت دانشجویی عشاق الولایه

مراسم تودیع جناب آقای پاک سرشت و معارفه جناب آقای پورسیدی به­ عنوان مسئول هئیت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور مسئول نهاد ، معاون محترم دانشجویی فرهنگی ، جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان در مسجد بقیه الله مورخ یکشنبه 1401/7/24 دانشگاه برگزار شد.

مراسم تودیع جناب آقای پاک سرشت و معارفه جناب آقای پورسیدی به­ عنوان مسئول هئیت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور مسئول نهاد  ، معاون محترم دانشجویی فرهنگی ، جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان در مسجد بقیه الله مورخ یکشنبه 1401/7/24 دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای پاک سرشت به ارائه گزارشی از عملکرد هئیت در زمان مسولیت شان پرداختند و اظهار داشتند که با وجود شرایط کرونا، هئیت برنامه ­های خود را در دانشگاه و خوابگاه­ها برگزار کرده است. ایشان همکاری با هئیت و کار خالصانه برای خداوند را توفیق و نعمتی از جانب خداوند دانستند و از همکاری­های آقای ابن علی و آقای جهاندار با هئیت تشکر نمودند.در ادامه جناب آقای دکتر فخری از تلاش­های آقای پاک سرشت در طول مدت مسولیتشان تشکر و برای آقای پورسیدی مسئول جدید هئیت آرزوی موفقیت کردند.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر و یادبود از زحمات آقای پاک سرشت قدردانی شد و جلسه با صلوات بر پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) پایان یافت.