• 1402/03/31 - 13:16
  • /ZhsC

مراسم خاطره گویی هفته بسیج اساتید

در ادامه سلسله جلسات ایام سالروز شهادت شهید چمران و بزرگداشت هفته بسیج اساتید مراسم خاطره‌گویی با حضور استاد بسیجی جناب آقای دکتر حسنی از رزمندگان سرافراز دوران دفاع مقدس چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۳/31 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

جناب آقای دکتر حسنی ضمن خاطره گوییاز دوران جنگ تحمیلی به بیان ویژگی های رزمندگان و جوانان در آن دوران پرداخت.

ایشان اظهار داشت جوانان مخلص و پاک آن زمان با اینکه مشکلات شخصی و مشغله هایی همچون تحصیل و کار داشتند امام هیچ کدام از این موارد مانع حضور آنها در جبهه نشد و این جوانان حضور در جبهه ها و خدمت به رزمندگان را وظیفه اصلی خود می دانستند.

وی افزود در آنجا هر کسی دیگری را بر خود مقدم می دانست و ایثار و از خودگذشتگی از ویژگی‌های بارز رزمندگان بود.

دکتر حسنی خاطر نشان کرد جوانان مومن و پاک با اینکه شهادت را نزدیک به خود می‌دانستند ولی با روحیه بسیار شاد در شبهای عملیات حاضر می‌شدند.

دکتر حسنی افزود در جبهه بعضی از فرماندهان بسیجی را کسی نمیشناخت، چون که افرادی بسیار خاکی و متواضع بودند تا جایی که کفش رزمندگان را واکس میزدند.