• 1403/07/03 - 10:23
  • /ZUHS

نشست مسئولان خوابگاههای دانشجویی و مبلغین و ائمه جماعات

جلسه با هدف تعامل وهمفکری وپیشرفت کارهای فرهنگی در خوابگاههابا مسئولین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

,روز دوشنبه دوم مهرماه جلسه ای باحضور مدیر فرهنگی دانشگاه آقای دکتر  لطف آبادی و مدیر دانشجویی خانم دکتر مظاهری و حجت الاسلام غلامی معاون نهاد رهبری و ائمه جماعات خوابگاهها، مسئولین خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران ؛مبلغین نهاد رهبری در خوابگاهها  در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار گردید.

حجت الاسلام غلامی هدف از برگزاری این جلسه را تعامل و همفکری و پیشرفت کارهای فرهنگی در خوابگاهها عنوان کردند.

دکتر مظاهری مدیر دانشجویی اظهار داشتند  که خوابگاهها ظرفیت کار فرهنگی زیادی دارند و نهاد رهبری و معاونت فرهنگی ودانشجویی باید در اجرای برنامه ها بیشتر همکاری داشته باشند  .

ایشان در سخنان خود خواستار ارتباط بیشتر مبلغین خوابگاهها با مدیریت دانشجویی شد  و گفت مشکلات ودغدغه های فرهنگی دانشجویان از طریق ایشان باید به ماانتقال یابد تا بتوانیم در صدد رفع آن برآییم.

دکتر مظاهری همچنین اضافه کرد : ما به دنبال ار تقاء شرایط برپایی نماز جماعت در خوابگاهها هستیم وامر تبلیغ امور دینی ومعنوی باید به نحو احسنت توسط ائمه جماعات ومبلغین در خوابگاهها صورت پذیرد.

در ادامه جلسه خانم تقوایی از مبلغین نهاد رهبری در خوابگاهها صحبت نمودند  و پیشنهاد کردند که واحد فرهنگی در همه خوابگاهها فعال شود که برای برگزاری مراسمات فرهنگی همکاری وتعامل با دانشجویان راحتتر صورت پذیرد.

ایشان اظهار داشت واحد فرهنگی دانشگاه با تمام توان آماده خدمت جهت این امر مهم است.

در ادامه جلسه سایر حاضرین نیز به بیان مشکلات و دغد غه ای خود در خوابگاههاپرداختند و مقرر شد باهمکاری عوامل مختلف ارتباط بین دانشجویان وائمه جماعات و مبلغین قوی تر شود وبا قرار دادن رابط  فرهنگی در دانشگاهها فعالیت های فرهنگی انسجام بیشتری یابد.

در خاتمه  حجت الاسلام غلامی عنوان نمودند که همه باید دغدغه مند کار فرهنگی ومذهبی در دانشگاه باشیم و برپایی جلساتی از این دست باید ادامه دار باشد وهدف پیشبرد اهداف باشد. ایشان همچنین خواستار حضور مسئولین در نماز جماعت وبرنامه های فرهنگی خوابگاهها شدندو همچنین به مبلغین سفارش نمودند تمام توان خود را برقراری ارتباط وایجاد اعتماد در بین دانشجویان بکاربرند. دکتر مظاهری نیز آمادگی خود را برای همکاری مالی در مراسمات فرهنگی خوابگاه اعلام نمودند.