امروز : 01 آبان 1403
  • 1392/02/23 - 08:47
  • /ZoLB

کافه انتخابات بسیج دانشجویی افتتاح گردید .

کافه انتخاباتی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور دکتر لنکرانی در تاریخ شنبه 292/2/21 رسما شروع به کار کرد

کافه انتخابات بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور دکتر کامران باقری لنکرانی و با شعار حماسه حضور ، حماسه سیاسی رسما شروع به کار کرد.

در این دیدار که دانشجویان دانشگاههای کاشان حضور داشتند دکتر لنکرانی برگزیده جبهه پایداری درانتخابات یازدهم از بخشهای مختلف این کافه دیدن کردند.

کافه انتخاباتی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان متشکل است از :ایستگاه مستند،میز نشریات، تریبون مکتوب،نامزد نامه،آگاهی نامه،پاتوق گفتگو ،سیاست بازی و شربت سیاسی

همزمان با راه اندازی کافه انتخاباتی ، این حوزه سایت انتخاباتی بسیج دانشجویی شروع به کار کرد.این سایت کلیه فعالیتهای این کارگروه را در ایام انتخابات پوشش خواهد داد.علاقمندان میتوانند جهت آشنایی بیشتر با فعالیتهای بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان درایام انتخابات به سایت bls.kaums.ac.ir  مراجعه نمایند.