• 1403/06/26 - 10:17
  • /ZWFS

کسب نشان نقره ی دومـین رویداد ملی شبکه رسانه استادان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

کسب نشان نقره ی دومین رویداد ملی شبکه رسانه استادان توسط تیم رسانه اساتید دانشگاه علوم پزشکی کاشان

تیــم رســانه اســاتید دانشگــاه علــوم پزشکی کاشـان به نشان نقره ی دومـین رویداد ملی شبکه رسانه استادان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مرداد ماه سال جاری دست یافت.این نشان در حوزه مسئله شنـــاسی و ایده پردازی به  اساتید تیم دانشگاه شامل  آقایان دکتر محمد آقاجانی،دکترمحمــدرضا منصوری ودکتر عــلی اصغــر خواجــه وندی اعطا شد.این موفقیت را صمیمانه خدمت اساتید و دانشگاهیان محترم تبریک عرض نموده و از خدای متعال سعادت همراه با موفقیت های بیشمار برای این عزیزان مسئلت می نمائیم.

• گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 132066