• 1402/08/13 - 14:08
  • /ZcuC

کشتن زنان وکودکان در غزه چهره واقعی مدعیان تمدن را به جهانیان نشان داد.

حجت الاسلام ابن علی امروز 1402/8/13بعد از نماز جماعت ظهر وعصر به بیان سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن گرامیداشت مناسبت های امروز یعنی روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی ،تبعید امام خمینی وشهادت شهدای دانش آموز تظاهرات امسال 13آبان در شهر کاشان را بسیار باشکوه ارزیابی کرد.

ایشان ضمن  گرامیداشت مناسبت های امروز  یعنی روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی ،تبعید امام خمینی وشهادت شهدای دانش آموز تظاهرات امسال 13آبان در شهر کاشان را بسیار باشکوه ارزیابی کرد.

ایشان همچنین اضافه کرد: نشاط انقلابی نسل جوان  و نوجوان  بسیار بالا است  و اینکه رهبرانقلاب  فرموده اند شکاف بین نسل ها راآنجور که در فضای مجازی عنوان شده است قبول ندارم سخنشان واقعا سنجیده وکاملا صحیح است.

حجت الاسلام ابن علی ادامه داد: این روز ها،ایام نبرد غزه است ،نبردی  نابرابر و بالواقع نبرد خون برشمشیر واین که جهان اسلام بداندجبهه غزه باید حمایت شود  و این حمایت باید همه جانبه باشد  خصوص در جبهه فضای مجازی .

ایشان افزود: هویتی به نام اسراییل وجود ندارد وآنچه مشاهده میشود نبرد سربازان بزدل آمریکایی با زنان وکود کان بی دفاع غزه است. در اخبار کمتر شنیده میشود که رزمنده ای ازحماس به شهادت رسیده باشد وآنچه به عینه دیده وشنیده می شود کشتار زنان وکودکان است واگر تابه حال افکار عمومی دنیا تردیدی در پوشالی بودن هیمنه  رزیم اسراییل داشت امروز دیگراین تردید  تبدیل به یقین شده است. وآنگونه که مشاهده میکنیم همه مردم جهان در حمایت مردم غزه به پا خواسته اند وقطعا خون مظلوم سبب نابودی اسراییل خواهد شد .

پیام دیگر جنگ غزه این بود که غربیها و به خصوص آمریکا که خود را مهد تمدن معرفی می کنند  واسراییل رانماینده  تمدن خود می دانند،باترس از مجاهدین وریختن بمب برسر زنان وکودکان خوی وحشی گری و تمدن واقعی خود رابه جهانیان  نشان دادند .

حجت الاسلام ابن علی در خاتمه عرایض خود فرمود که ان شالله خداوند مارا ادامه دهنده راه شهیدان قرار دهد.