• 1396/04/04 - 10:35
  • /ZXcB

امکان ثبت نام در سفر عتبات برای تمام دانشگاهیان کشور فراهم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،ثبت نام هفدهمین دوره از عتبات ویژه دانشگاهیان سراسر کشور از ۱۰ تیر در سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir آغاز می شود.

بر اساس این گزارش،این ثبت نام شامل دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم،وزارت بهداشت،دانشگاه آزاد اسلامی،پیام نور،غیرانتفاعی،دانشگاه های علمی –کاربردی،دانشگاه های نظامی و ... در سراسر کشور می شود.

گفتنی است؛اساتید دانشگاه ها،دختران مجرد،پسران دانشجو،متاهلین و کارمندان دانشگاه ها می توانند در عتبات دانشگاهیان ثبت نام کنند.

سفرهای عتبات دانشگاهیان از لحاظ ویژگی های فرهنگی،آموزشی،برنامه های زیارتی ، مالی و ... تفاوت هایی با کاروان های عادی دارد که متعاقبا از طریق سایت لبیک به اطلاع دانشگاهیان علاقمند خواهد رسید.

خبار تکمیلی در خصوص ثبت نام هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان را از سایت لبیک دنبال کنید.

شرایط ثبت نام زوج هایی که هر دو دانشجو هستند، اعلام شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،برای ثبت نام در عتبات دانشگاهیان، دانشجو بودن یکی از زوجین کافیست و لزومی به دانشجو بودن دو نفر نیست.

بنابر این اطلاعیه،دانشجویان متاهل که هر دو دانشجو هستند هم فقط یکبار مجاز به ثبت نام در عتبات خواهند بود و نمی توانند به صورت جداگانه ثبت نام کنند.همچنین امکان به همراه بردن فرزند هم در کاروان های متاهلی وجود خواهد داشت.

گفتنی است،ارائه تسهیلات به زوج های دانشجو به زائر اصلی و همسر جداگانه تعلق می گیرد و در زوجینی که فقط یک نفر دانشجوست، وام به فرد غیر دانشجو هم تعلق می گیرد.

شایان ذکر است، تعداد بسیاری از زوج های دانشجو در دوره های قبل اولین سفر زندگی متاهلی خود را سفر به عتبات عالیات قرار دادند .همچنین تعدادی نیز به جای برگزار کردن مراسم عروسی، زندگی مشترک خود را با حضور در عتبات عالیات آغاز کردند.

ثبت نام عتبات دانشگاهیان از ۱۰ تیر ماه در سایت لبیک آغاز خواهد شد.