• 1401/09/27 - 09:26
  • /ZXoC

نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی با موضوع تحلیل و بررسی مسائل روز

نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی با موضوع تحلیل و بررسی مسائل روز با حضور دکتر عبدالحسین روح الامینی (نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی)، حجت الاسلام و المسلمین ابن علی مسئول نهاد رهبری، دکتر خاکساری ریئس دفتر ریاست دانشگاه، جمعی از معاونین و روساهای دانشکده ها و نیز فعالین فرهنگی دانشگاه 1401/9/26 ساعت 12:30 در محل سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی با موضوع تحلیل و بررسی مسائل روز با حضور دکتر عبدالحسین روح الامینی (نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون غذا و داروی مجلس شورای اسلامی)، حجت الاسلام و المسلمین ابن علی مسئول نهاد رهبری، دکتر خاکساری ریئس  دفتر ریاست دانشگاه، جمعی از معاونین و روساهای دانشکده ها و نیز فعالین فرهنگی دانشگاه 1401/9/26 ساعت 12:30 در محل سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

دکنر روح الامینی در ابتدای جلسه به اتفاقات اخیر کشور اشاره و به مقایسه این اتفاقات با حوادث سال های 1388، 1396 و 1397 پرداخت. ایشان خاطرنشان کرد در تمامی این حوادث آنچه مشترک است ضعف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ما بوده که دشمن از این فرصت به خوبی استفاده کرده است ولی د رعین حال این اتفاقات تفاوت هایی هم با هم داشته است.

دکتر روح الامین افزود اتفاقات سال 1388 رهبری واحد داشت و الگوی آن به صورت درختی بوده و از شکاف سیاسی (انتخابات و بهانه تقلب در انتخابات) برای بروز آن حوادث استفاده شد و در مورد ویژگی اتفاقات سال 1396 و 1397 اظهار داشت این اتفاقات بدون رهبر بوده و و معیشت و وضعیت اقتصادی را عامل ایجاد آن دانست و اشاره کرد این نوع جنگ، جنگ هیبریدی بوده و خیلی به سرعت جمع و جور شد.

ایشان ویژگی حوادث اخیر را این گونه بیان نمود جنگ، جنگی ترکیبی و شناختی بوده که با ابزار رسانه شدت بیشتری گرفته است و فاقد رهبری واحد بوده، سرعت تغییر تاکتیک میدان در میان اقشار مختلف بسیار سریع بوده و همچنین جنگی به شدت تهاجمی، بیرحمانه و خشن بوده است. ایشان افزود با برررسی های امنیتی صورت گرفته مشخص شده اهدافی از قبیل کشتارهای جمعی و خارج کردن خطوط راه آهن و مراکز پتروشیمی مواردی از خشونت در این حوادث بوده است.

دکتر روح الامینی خاطر نشان کرد از دیگر ویژگی های این حوادث طبقه جمعیتی متوسط به بالا، هزینه های هنگفت دشمن جهت جاسوسی و سنین پایین شرکت کنندگان، استفاده از ظرفیت اختلافات قومی و احزاب و مشارکت بالای و چندین برابری گروهک ها می باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود در این حوادث تقریبا تمامی دانشگاه های کشور به جز دانشگاه پیام نور درگیر شدند. ایشان استفاد از ابزارهایی چون شعارنویسی، خشونت و وحشت افزایی، عمامه پرانی، نفروختن جنس به افراد محجبه و کشیدن چادر را از جمله ابزارهای مورد استفاده در این جنگ ذکر کردند.

در ادامه جلسه به مواردی از امور و مطالبات مربوط به وزارت بهداشت در مجلس از جمله کمبود دارو و اقادامات انجام شده در این مورد توسط مجلس شورای اسلامی پرداختند.

در ادامه جلسه اساتید و شرکت کنندگان در جلسه به بیان مسائل و موارد مدنظر خود پرداختند و جلسه به صورت پرسش و پاسخ ادامه پیدا کرد.

در پایان جلسه مراسم تکریم دبیر قبلی هم اندیشی اساتید جناب آقای دکتر سلامی و معارفه دبیر جدید هم اندیشی اساتید جناب آقای دکتر آقاجانی و همچنین معارفه مسئول واحد رسانه جناب آقای دکتر میرزایی انجام شد.