• 1397/08/26 - 09:53
  • /ZxfB

برگزاری کرسی نقد و نظر

کرسی نقد و نظر با موضوع خانواده،ارزشهای متعالی و فرزندآوری با ارائه اساتید محترم دکتر مروجی،سرکار خانم دکتر باقری،آقای دکتر امیدی و حجت الاسلام فرجی و با حضور تعدای از اعضای هیات علمی دانشگاه در تاریخ چهارشنبه 23/8/97 ساعت 12:30 در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

کرسی نقد و نظر با موضوع خانواده،ارزشهای متعالی و فرزندآوری  با ارائه اساتید محترم دکتر مروجی،سرکار خانم دکتر باقری،آقای دکتر امیدی و حجت الاسلام فرجی و با حضور تعدادی از  اعضای هیات علمی دانشگاه در تاریخ چهارشنبه 97/8/23ساعت 12:30 در آمفی تئاتر دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

حجه الاسلام شاه فضل مسئول نهاد در ابتدای جلسه ضمن تشکر از حضور اساتید  در خصوص روند و کیفیت برگزاری کرسی نقد و نظر توضیحاتی بیان نمودند و از اساتید خواستند کرسی های آزاد اندیشی بیشتری در سطح دانشگاه برگزار نمایند.

حجه الاسلام فرجی کارشناس و مشاور خانواده در ابتدای جلسه در خصوص تقسیم بندی خانواده توضیح دادند وتقسیم بندی خانواده را چهار نوع دانستند: خانواده عادی ، خانواده متزلزل ، خانواده متلاشی و خانواده متعالی .

این مشاوره خانواده  گفتند بهترین نوع ؛ خانواده متعالی است ، اگر خانواده را بعنوان خانواده متعالی درنظر بگیریم بسیاری آسیب ها وجود نخواهد داشت و برای اینکه خانواده متعالی داشته باشیم گزینه های دینی بهترین راهکار است .

در ادامه معاون محترم بهداشتی دانشگاه جناب آقای دکتر سید علیرضا مروجی به بیان یکسری آمار و ارقام واقعی در خصوص جمعیت ,نرخ رشد و.. پرداختند

سپس سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل سرکار خانم باقری در خصوص تشکیل خانواده و سلامت باروری صحبت نمودند .

و در ادامه جناب آقای دکتر امیدی ارزش های متعالی را از نظر روان شناختی بیان نمودند .ایشان گفتند انسان امانتدار الهی و خلیفه اله است و هدف نهایی خلقت ،تعالی انسان است و و در نهایت به جمع بندی کرسی نقد و نظر پرداختند و بیان داشتند اگر واقعا به ارزشهای انسانی پی ببریم و از این انسان مراقبت کنیم خیلی مسایل حل می شود اگر فرهنگ معیوبی شکل می گیرد برای این است که ما هنوز پی به ارزشهای انسانی نبرده ایم و رفتار متعهدانه انجام نمی دهیم .

در انتهای کرسی نقد و نظر پرسش و پاسخ  اساتید انجام شد.