• 1401/08/24 - 09:13
  • /ZxoC

نشست بصیرتی تحلیل حوادث اخیر کشور

نشست بصیرتی تحلیل حوادث اخیر کشور با حضور سردار محمد اسماعیل کوثری دوشنبه 1401/8/23، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ابتدای جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله قرآن کریم شروع شد و در ادامه حجة الاسلام و المسلمین این علی مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، ضمن عرض خوش آمدگویی به حضار و خیرمقدم به سردار کوثری نماینده مردم تهران، از حضور ایشان در دانشگاه علوم پزشکی ابراز خرسندی نمودند. ایشان گزارش مختصری از عملکرد نهاد در ایام اغتشاشات بیان نمودند و با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی دومین دانشگاه کشور در برگزاری کرسی آزاد اندیشی در ایام اغتشاشات بوده است؛ ظهار داشتند که این امر نشان از اهل گفتگو بودن دانشجویان این دانشگاه دارد.

در ادامه نشست سردار محمد اسماعیل کوثری مروری بر حوادث انقلاب اسلامی از شروع آن تا زمانی که به نتیجه رسید داشتند. ایشان در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) دو مورد را عامل اصلی و مهم عنوان نمودند یک مورد خود مردم (آگاهی و مطالبه مردمی) و مورد دیگر را هم رهبری امام خمینی (ره) دانستند.

سردار کوثری همچنین اظهار داشتند که این انقلاب با وجود همه کمبودها و دشمنی ها فضا را برای جوانان و پیشرفت آنها فراهم نموده است و در این مورد به شهید طهرانی مقدم و همت ایشان در ساخت موشک و به نتیجه رساندن آن اشاره نمودند.

در ادامه نشست نمایندگان تشکل های انجمن اسلامی، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی و هیئت دانشجویی دانشگاه به بیان سوالات خود پرداختند و همچنین خواستار ادامه این نشست ها در دانشگاه شدند. سردار کوثری سوالات آنها را پاسخ گفتند و اظهار داشتند این حکومت، حکومت برادری هست و باید در چهارچوب قانون حرکت و مطالبه داشته باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس اسلامی خاطر نشان نمودند امنیت مردم و کشور در اولویت تمام برنامه ها است. ما همه در یک کشتی نشسته ایم اگر کسی بخواهد کشتی را سوراخ کند اجازه نمی دهیم. همه باید کاری کنیم کشتی انقلاب همیشه سالم و زنده باشد تا به اهداف بلند خود برسیم. لازم است بکشور خودمان را براساس تفکر و فرهنگ خودمان جلو ببریم. حقیقت این است کشورهای بیگانه نمی خواهند ایران قوی داشته باشیم و مانع پبشرفت کشور ما هستند.