امروز : 01 خرداد 1404
  • 1404/02/22 - 13:53
  • 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zn7V

از ایده تا عمل در مسیر ارتقای دانشگاه

جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی با موضوع مسائل آموزشی و پژوهشی و با حضور معاونین محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه، یکشنبه 21 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن دکتر قریب برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر حمیدی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، دکتر سید مهدی رسولی منش معاون آموزشی دانشگاه و اساتید و اعضای هیئت علمی همراه بود، دکتر حمیدی ضمن بیان فرآیند های مرتب با تحقیقات به مرور فعالیت های معاونت پژوهشی پرداخت .

وی ضمن تاکید بر تلاش معاونت در جهت توانمند سازی اساتید جوان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزاری کارگاه های متعدد در این زمینه را از جمله فعالیت های مرتبط  برشمرد.

معاون تحقیقات دانشگاه در رابطه با موضوع تصویب طرح های تحقیقاتی بیان کرد : وظیفه ما تصویب طرح های تحقیقاتی می باشد که 70درصد در جهت اولویت هایمان باشد. وی افزود : طبق دستور العمل طرح های اثر گذار دارای امتیازات ویژه ای می باشد که از این جهت کمک بزرگی در این زمینه است.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین شاه فضل توضیحاتی در جهت آشنایی هر چه بیشتر اساتید با اندیشکده دین و سلامت مطرح نمود.

وی بیان داشت : اندیشکده دین و سلامت یکی از طرح های ابتکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها می باشد که به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دانشگاه ایجاد شده است.

دکتر شاه فضل افزود: نکته حائز اهمیت در رابطه با این مرکز که قابل مطرح کردن است این است که اندیشکده یک پژوهشکده نیست بلکه فرصتی برای اندیشیدن و تولید اندیشه در حوزه دین وسلامت است.

مسئول اندیشکده دین و سلامت ضمن بیان اقدامات صورت گرفته در مدت تاسیس اندیشکده تا کنون خاطر  نشان کرد: انتظار می رود اساتید در حوزه دین و سلامت کار های تحقیقاتی انجام داده و یا موضوعات پیشنهادی خود را با شورای مرکزی اندیشکده مطرح نمایند.

حجت الاسلام شاه فضل استفاده از سامانه پژوهان در رابطه با موضوعات مربوط به اندیشکده وداوری طرح های مرتبط از طریق این سامانه را از جمله اقدامات اندیشکده دین وسلامت برشمرد.

دکتر رسولی منش معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه شنوای مطالبات و انتظارات اساتید در حوزه آموزش و پاسخگوی سوالات مطرح شده بودند.

از جمله موضوعات مطرح شده در این زمینه می توان به فرآیند ارتقاء و داوری مقالات ، انتخاب مدبر گروه ، فرآیند پایان نامه ها و مسائل مربوط به کمیته رفاهی اشاره کرد.

دکتر رسولی منش در رابطه با فرآیند ارتقاء اعضای هیئت علمی خاطر نشان کرد: ارتقاء زمانی حاصل می شود که اعضای هیئت علمی و دستگاه در کنار هم وظایف خود را به درستی انجام داده و در جهت حل مسائل در کنار هم باشند.وی افزود : ارائه راه حل در هنگام بیان مسئله می تواند در زمینه ی حل مسائل کمک کننده باشد.

این جلسه با روند پرسش و پاسخ توسط اساتید و مسئولان ادامه یافت.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 142351

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید