امروز : 30 مهر 1403
  • 1394/08/03 - 13:40
  • 35
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z59B

رسالت مدیران کانون مساجد اصلاح مبنای اعتقادی جوانان است

حجت الاسلام علیرضا شاه فضل با بیان این که مدیران کانون مساجد برنامه‌های با نشاط فرهنگی و معنوی در مساجد اجرا کنند، گفت: رسالت اصلی مدیران کانون مسجد این است که مبنای اعتقادی جوانان را تصحیح کنند.



 حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: سامری گوساله‌ای ساخت که صدای خوشی از آن بیرون می‌آمد و زمانی که حضرت موسی (ع) برای عبادت به کوه طور رفت عده‌ای به سامری ایمان آوردند و زمانی که 10 روز به عبادت ایشان اضافه شد و تمام قوم ایشان گوساله پرست شدند.



 

حجت الاسلام شاه فضل بیان کرد: حضرت موسی (ع) زمانی که به کوه طور برگشت و گوساله‌پرستی قومش را مشاهده کرد، عصبانی شد و برادرش هارون را مورد سرزنش قرار داد، زمانی که قوم موسی خطا و گمراهی خویش را دریافتند، توبه کردند، خداوند برای این که هیچ قومی به بت‌پرست روی نیاورد، دستور داد در زمان مشخصی این قوم همدیگر را به قتل برسانند.



 

مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ابراز کرد:در این زمان شبکه‌های ماهواره­ ها،  فرقه نوظهور، اینترنت و فضای مجازی همانند گوساله سامری هستند، که به بسیاری از جوانان به این امور روی آورده اند.



 

حجت الاسلام شاه فضل اظهار داشت: هارون در جریان گوساله و سامری به ارشاد و راهنمایی مردم پرداخت، بنابراین مبارزه با اصل فناوری امری بیهوده است و هیچ زمانی نمی‌توان مانع استفاده جوانان از این امکانات شویم، اما رسالت اصلی مدیران کانون مسجد این است که مبنای اعتقادی جوانان را تصحیح کنند همانندحضرت موسی (ع) عبادت خداوند را به قومش آموزش داد و هنگامی مردم قومش که توبه کردند به سوی خداپرستی روی آوره‌اند.



 

مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ابراز کرد: مدیران کانون مساجد برنامه‌های و فعالیت‌های پرشور و با نشاط فرهنگی معنوی در مساجد اجرا کنند که این امر سبب می‌شود دانش‌آموزانی که مدتی به فضای آلوده روی آوره‌اند، هنگامی که توبه می کنند به همان فعالیت‌ها فرهنگی و معنوی بپردازند.



 

حجت الاسلام شاه فضل اظهار داشت: مدیران کانون مساجد هم برای دانش آموزان و هم افرادی که ضعف اعتقادی دارند برنامه فرهنگی داشته باشند، که این امر سبب تغییر نگرش آن‌ها به دین و مذهب می‌شود.



 

وی در ادامه سخنانش به ویژگی کانون مساجد در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: کانون مساجد در دانشگاه‌ها سبب می‌شود افرادی که در دوره‌های راهنمایی و دبیرستان اعضای کانون مساجد محل بودند در دانشگاه‌ها با هم آشنا شوند و فعالیت فرهنگی مناسبی در مراکز آموزشی انجام دهند.



 

حجت الاسلام شاه فضل بیان کرد: اعضای کانون مساجد دانشگاه‌ها در یک رشته تحصیلی متخصص هستند که به راحتی می‌توان از این نیروهای متخصص در کانون مساجد محل استفاده کرد



 

مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: اعضای کانون مساجد هم سن و مشغول تحصیل هستند و آن‌ها دغدغه کار و اشتغال را ندارند و فرصت‌های زیادی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی دارند.



 

وی تصریح کرد: امکانات مناسب همانند سالن همایش، امکانات آموزشی و ورزشی در کانون‌ها مساجد وجود دارد و نیازی برای تأمین هزینه برای فراهم آوردن این امکانات وجود ندارد و همچنین همراهی امام جماعت مساجد با اعضای کانون‌ها است.



 

حجت الاسلام شاه فضل در ادامه سخنانش به بیان نقش کانون‌های دانشگاهی در ارتقای فعالیت‌های کانون‌ها مساجد محل پرداخت و گفت: برگزاری جلسات هم‌اندیشی کانون‌های دانشگاهی با کانون‌های مساجد شهر سبب هم‌فکری و همیاری مدیران فرهنگی می‌شود.



 

مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ابراز کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و اردوهای مشترک، استفاده اعضای کانون مساجد محل از امکانات آموزشی، همایشی و ورزشی سبب تعامل و همیاری کانون‌های مساجد می‌شود.



  • گروه خبری :
  • کد خبر : 109958
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم